Coneixes els avantatges de la gespa artificial?

És possible que estigues pensant en instal·lar gespa en el teu jardí, però encara no tens clar si vols gespa natural o gespa artificial. Avui, et donem les claus perquè coneguis tots els avantatges de la gespa artificial i te n’adonis de que és el més apropiat per a qualsevol jardí, ja sigui un espai públic o privat.

Avantatges de la gespa artificial

La instal·lació de la gespa artificial en els espais que decideixes, suposarà grans beneficis, tant econòmics, com mediambientals o de manteniment. A continuació, t’expliquem per què:

Estalvi d’aigua

El fet d’instal·lar una gespa artificial provoca, irremeiablement, que el consum d’aigua sigui molt menor; especialment, en aquells llocs on l’aigua és escassa. Per tant, un consum reduït d’aigua, és també equivalent a una factura més econòmica. És per això pel que els preus de la gespa artificial estan més que justificats.

Jardí sempre verd sense manteniment

Una altra dels avantatges de la gespa artificial, i més a més, de la gespa artificial EUROCESPED©, és que no sofreix les amenaces climatològiques. Això és possible gràcies a que les seues fibres estan protegides contra els rajos UV, i que amb el seu acabat i els seus 8 anys de garantia, ho fan especialment immune a la humitat i les temperatures extremes.

Instal·lació fàcil, còmoda i ràpida

La instal·lació de la gespa artificial és molt senzilla, sempre que es disposi de una superfície adequada o que es siguin els consells e instruccions que et proporcionarà el nostre equip de professionals. No importa si vols instal·lar gespa artificial a València i aquí no hi ha un equip professional físic, també pots tenir accés al nostre manual.

Manteniment mínim i cero complicacions

Una dels principals avantatges de la gespa artificial és que no és necessari regar, ni abonar, ni tallar. Únicament, hauràs d’escombrar en cas que hi hagi residus, però serà una cosa mínima. Per tant, sempre podrà disposar d’una gespa artificial amb un aspecte impecable, rendibilitzant així la inversió feta.

No embruta ni entolla

El color aplicat en les fibres de la gespa artificial EUROCESPED© s’ha fixat d’una manera especial perquè no deixi taques. A més, sempre es fan petits forats de drenatge a la seua base per tal d’evitar els tolls.

Respectuós amb el medi ambient

Instal·lar gespa artificial fa que deixis de segar i, per tant, ajuda a reduir el cost ambiental, així com el consum de combustibles. També ajuda a minimitzar l’impacte mediambiental perquè genera cero residus. Per tant, és sostenible i reciclable.

Sempre té un aspecte real

La gespa artificial està fabricada amb materials d’alta qualitat, els quals li proporcionen realisme i estètica, aconseguint així que sempre tingui un aspecte real.

Tant si vols comprar gespa artificial a Barcelona, trobar gespa artificial a Mallorca o si ets un particular o si formes part d’una empresa i vols ser col·laborador o distribuïdor del nostres productes, t’animem a contactar amb nosaltres.

Anima’t a instal·lar gespa artificial al teu jardí i t’adonaràs de totes les avantatges que té. Prova-ho i segur que no et penedeixes.

¿Necesitas más información?

Muestras gratuitas

Estamos cerca de ti

Descubre nuestros productos

Jardines y terrazas

Piscinas

Mascotas

Áreas públicas

Eventos

Interiorismo

Parques infantiles

Fútbol

Pádel / Tenis

Golf

Eurocesped Cesped Artificial

Te informamos de todas nuestras novedades

Dirección de correo electrónico:

Responsable: E-DEA INNOVACIÓN, S.L.
Finalidad: Gestionar la suscripción al boletín de noticias.
Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional.
Información adicional: Puede consultar la información adicional en el siguiente enlace
 

Podrás darte de baja en cualquier momento.

Contacta por Whatsapp